Si Cilik Ini Tunjuk Bakat Terpendam Lakar Pelan Rumah
Perkara yang paling penting untuk menjadi seorang arkitek adalah anda perlu ada daya imaginasi yang kreatif bagi menghasilkan lakaran rumah. Dengan itu, lakaran yang anda hasilkan akan lain daripada yang lain.
Perkongsian ini adalah dari June Khalish yang merupakan seorang ibu kepada si cilik ini yang bernama Khalish Umar. Perkongsiannya adalah mengenai si cilik ini tunjuk bakat terpendam lakar pelan rumah.
Menjadi seorang arkitek bukanlah semudah yang disangkakan. Seperti yang anda ketahui, untuk menjadi arkitek anda memerlukan fokus yang tinggi dan ketelitian dalam menghasilkan pelan rumah.
Sungguh menarik dan sangat kreatif apa yang dilakukan oleh Umur Khalish ini. Biarpun si cilik ini baru bersekolah rendah, tapi bakat yang dianugerahkan kepadanya ini sangat luar biasa. Lakaran pelan rumah yang dihasilkan olehnya juga sangat teliti dan cantik seperti seorang arkitek.
Jadi jom kita tengok beberapa gambar lakaran pelan rumah dihasilkan oleh adik ini yang dikongsikan oleh ibunya dilaman sosial beberapa hari yang lalu.
Tunjuk Bakat Terpendam Lakar Pelan Rumah
Tajuk: Mahligai Idaman Dia.
Bahan: Drawing block & Pencil 2B ECO.
Dalam pada sibuk dengan PDPR, dia masih sempat menconteng, melepaskan stress barangkali
Ini adalah lakaran pelan yang dihasilkan oleh adik ini.
Cantik bukan hasil lakaran yang dibuat ini?
Selepas habis PDPR, dia sedang gigih melukis pelan rumah.
Itu sahaja perkongsian Giler Deco pada kali ini. Semoga perkongsian ini dapat memberi inspirasi kepada anak-anak anda supaya menjadi anak yang berjaya suatu hari nanti.
Semoga adik ini menjadi seorang arkitek yang berjaya suatu hari nanti apabila sudah dewasa.
PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sumber: gilerdeco
Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Loading…