in ,

Bayi Sakit Perut, Kembung, Batuk dan Selsema Atasi Dengan Comfy Tummy Rub

perut anak masuk angin

Masalah sakit perut, kembung perut, batuk, kolik, angin serta selsema yang sering berlaku kepada baby pasti akan merisaukan ibu bapa terutamanya apabila tiada ubat yang anda cari sesuai dengan bayi. Lebih membimbangkan selepas bermacam cara dan petua tradisional yang anda cuba tetapi masih lagi masalah itu tidak dapat diatasi.

Sebenarnya, terlalu banyak produk kesihatan khas untuk anak kecil yang dijual di pasaran yang boleh anda dapatkan untuk mengatasi permasalahan yang berlaku pada bayi anda. Namun, tidak semua produk sesuai atau kebaikannya belum tentu terbukti baik jika digunakan.

Comfy Tummy Khas Untuk Bayi Kembung Perut

Terbaru, satu produk yang menarik perhatian ramai ibu bapa yang ingin menghilangkan masalah bayi mereka yang mengalami masalah seperti kembung perut, sakit perut, cirit birit, batuk dan selsema yang dikenali sebagai Riley & Declan Comfy Tummy yang mana ia terbukti berkesan dan sangat mujarab.

petua hilangkan kembung perut bayi
Comfy Tummy terbukti mujarab menghilangkan kesakitan perut bayi. – Via Instagram

Bagaimana untuk membuktikan produk ini berkesan sedangkan anda belum mencubanya? Cream Comfy Tummy Rub ini menjadi pilihan ramai ibu bapa dan juga artis-artis terkenal yang telah menggunakannya seperti Puteri Suraya, DJ Lin Ariffin malahan laman PaMa turut tertarik dengan keajaiban produk untuk bayi dan ibu ini.

Ya, Riley & Declan Comfy Tummy sangat istimewa kerana mengandungi Aloe Vera, Jojoba Oil dan Ginger Root Oil yang ternyata bahan-bahannya selamat digunakan kepada bayi dengan hanya sapu di bahagian perut, belakang perut, dada dan juga tapak kaki bayi agar ia akan merasa nyaman serta selesa sepanjang hari.

Selain itu, cream comfy Tummy Rub ini juga tidak panas dan sangat lembut untuk disapukan pada kulit bayi malahan ia tidak berminyak dan akan mudah meresap ke dalam kulit bayi menjadi bayi anda terus selesa dan rela dibelai tanpa mengelak atau menangis.

Keberkesanannya anda akan dapat lihat sendiri selepas menggunakan krim yang menjadi perhatian ramai ibu bapa ini dan ini dibuktikan dengan penjelasan ikhlas daripada mereka yang telah menggunakan produk krim ini terhadap bayi-bayi mereka yang mana krim ini telah mengatasi masalah tersebut.

View this post on Instagram

A post shared by Lin Ariffin Zayan (@lin_ariffin) on

Disertakan juga cara-cara untuk menggunakan krim ini yang ditunjukkan menerusi paparan video bagaimana untuk anda gunakan produk ini dengan cara urutan yang betul selain mengusap bayi anda dengan penuh manja demi keselesaannya.

Di bawah ini juga disertakan beberapa gambar untuk tatapan anda yang ingin melihat bagaimana sambutan yang diberikan orang ramai terhadap produk terbaik ini yang menjadi pilihan ramai artis antaranya Puteri Sarah, DJ Lin, penulis blog 9 Bulan 10 Hari dan beberapa ibu bapa lain yang hadir ketika event yang dianjurkan oleh Riley & Declan.

minyak yang sesuai untuk bayi baru lahir

bayi kembung perut dan tidak berak

comfy tummy ubat sakit perut bayi

minyak untuk bayi kembung perut

Di bawah ini adalah rakaman video si comel yang menggunakan produk favouritenya sambil diurut menggunakan Comfy Tummy yang mana ternyata bayi ini sangat selesa dan gembira apabila diurut sedemikian yang membuktikan produk ini tidak panas atau tidak sesuai dengan bayi.

PENUTUP

Kepada ibu bapa yang mempunyai bayi comel, anda wajib mendapatkan produk ini untuk digunakan apabila memerlukan kerana masalah seperti ini pasti akan berlaku kepada semua bayi yang terkadang kita tidak tahu untuk mengatasinya. Lebih menarik lagi produk ini juga boleh digunakan oleh para ibu juga selain anak mereka sendiri.

Bagi anda yang ingin mendapatkan Comfy Tummy ini, anda boleh membeli di Facebook Riley & Declan dan juga Instagram dan jangan risau kerana produk Riley & Declan Comfy Tummy ini selamat digunakan kerana ia diperbuat daripada bahan-bahan organik dan semulajadi.

Untuk keterangan lanjut anda boleh layari Facebook dan Instagram Riley & Declan di:

https://www.facebook.com/rileyanddeclan/
https://www.instagram.com/rdbabyorganics/

Mulai sekarang anda tidak perlu lagi risau untuk mencari ubat, penawar atau minyak terbaik jika bayi sakit perut, kembung perut, batuk, selsema dan sebagainya, kerana produk Comfy Tummy Rub dari Riley & Declan telah terbukti sangat mujarab mampu melegakan sakit yang dialami oleh bayi anda.

Written by Iskandar Ariffin

Facebook dan Google antara perkara pertama yang menjadi teman setiap hari untuk mencari maklumat terkini sama ada dalam dan luar negeri. Kekadang bersukan bila perlu tetapi suka menonton wayang di rumah dan kurang makan waktu pagi tapi malam minum saja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0