in

Doktor Hidung Belang, Pantang Tengok Perempuan, Semua Dia Nak Sapu

doktor hidung belang

Biarpun darjat dan pangkat seseorang itu tinggi melangit, itu tidak bermakna mereka diizinkan melakukan apa saja mengikut kehendak mereka sesuka hati. Dek kerana hawa nafsu yang membara, golongan seperti ini sanggup melakukannya dan mendengar hasutan syaitan sehingga terjerumus ke lembah yang amat hina.

Baru-baru ini satu perkongsian yang menceritakan seorang lelaki yang memegang jawatan sebagai seorang doktor pakar yang bertugas di sebuah hospital swasta telah menarik perhatian netizen apabila doktor terbabit dikatakan mengambil kesempatan terhadap pesakit dan jururawat.

Kisah itu yang memaparkan luahan hati seorang suami menceritakan tentang isterinya yang telah digoda oleh seorang doktor yang tidak bertanggungjawab sehingga menimbul rasa tidak puas hati di kalangan netizen. Berikutnya cerita yang dikongsikan menerusi laman Facebook Kisah Rumah Tangga.

Kisah Isteri & Doktor Hidung Belang

doktor ambil kesempatan
Doktor peribadi isteri adalah doktor lelaki.

Profesion sebagai seorang doktor adalah jawatan yang amat bagus serta dihormati ramai orang. Tetapi kesilapan doktor itu adalah dia seorang kaki perempuan. Pantang melihat pekerja atau pesakit perempuan yang cantik, pasti semuanya dia akan cuba mendapatkannya.

Dia mempunyai kondo asing, tempat di mana dia membawa balik perempuan-perempuannya itu untuk melepaskan hawa nafsunya. Isterinya sebenarnya 4 oranng dan sebelum itu dia juga pernah berkahwin sebanyak 10 kali. Tetapi sekarang dia menduda kerana isteri-isterinya semuanya lari sebabnya tidak tahan dengan perangainya.

Ini bukan fitnah, tetapi ada bukti perbualan dari aplikasi Whatsapp antara dia dengan isterinya yang juga pesakitnya. Mereka telah terlanjur. Saya dan kawann telah pun menyiasat latar belakang dia sehingga ke lubang cacing dan selalu follow dia. Kerana itulah kami tahu semuanya tentang dia, dia memang teruk, betul-betul kaki perempuan. Tak pernah saya jumpa doktor seperti ini.

masalah tempat kerja

kisah di hospital

pesakit sakit hati

doktor mental

kisah doktor sakit puang

kisah doktor

ambil kesempatan

doktor hidung belang

Malang betul, dahlah dapat isteri berpenyakit, selepas tu curang dengan doktor sendiri. Mamat ni pulak nak juga tackle isteri orang. Padahal ramai lagi yang bujang dan janda.

Tapi sebenarnya, semua dia makan, asal dapatlah kan. Dah ramai perempuan yang dia bawa balik ke kondonya di Vista Alam untuk memuaskan nafsunya. Cuma tak sempat nak tangkap saja lagi.

Kerana dia hanya bawa balik untuk 2, 3 jam saja. Mentang-mentang dia berpangkat dan berduitlah kan, pesakit-pesakitnya sila berhati-hati sekiranya pergi ke hospital di Shah Alam.

Kalau terjumpa dengannya, dia memang nampak sangat baik, soft spoken, rajin dan rawatannya kira oklah. Tap[i masalahnya, dia adalah kaki perempuan.

Kalau anda merasa ini fitnah, anda boleh menyiasat tentang latar belakangnya. Pengurus-pengurus dan CEO tolong keluarkan doktor ini dari hospital dan kalau boleh keluarkan dari Shah Alam sekali. Dia telah menjatuhkan reputasi hospital disebabkan doktor seperti ini. Kami tidak mahu melihat doktor ini lagi.

Apa pendapat anda tentang doktor hidung belang yang diceritakan oleh suami yang teraniaya ini? Semoga ada jalan penyelesaian yang baik demi kehidupan yang lebih baik antara suami dan isteri berikut.

Written by Sazarimma

Seorang penjawat awam yang ada life insurance, suka travel dengan Air Asia, ada sikit simpanan dalam bank dan suka tengok wayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0