in

Ini Instagram Saya, Suka Hati Saya Nak Buat Apa Pun – Fasha Sandha Panas Dengan Komen Netizen

Fasha Sandha marah komen netizen di Instagram

Laman sosial Instagram secara tiba-tiba menjadi kecoh apabila artis wanita cantik jelita Fasha Sandha dikatakan tidak berpuas hati dengan seorang follower Instagram miliknya yang komen tentang pemakaian Fasha dalam satu video yang telah dimuat naik oleh artis ini di Instagram.

“Macam ini ya bahasa seorang wanita muslimah, berhijab dan juga seorang ibu yang dah mempunyai anak?” Tulis pelakon ini tentang tindakan seorang netizen yang dikatakan mencari pasal dengan Fasha Sandha pada beberapa hari lalu.

Fasha cantik
Fasha Sandha antara artis wanita yang terkenal di Malaysia.

Wanita terbabit dikatakan salah seorang pengikut Instagram milik Fasha yang menggunakan nama sebagai Monaliza Razali telah mengkritik tentang pemakaian dan tindakan Fasha kerana membuka ruangan komen pada gambar tersebut berbanding gambar-gambar lain sebelum ini.

“Pandai pula Fasha on komen untuk post ni. Post sebelum ni pakai baju paras dada je dia off komen, y?

“Burok la Fasha pakai baju paras dada. Macam minta kaki,” tulis wanita itu di ruangan komen.

Ekoran kesal dengan kata-kata wanita tersebut, Fasha kemudiannya menegur secara terang-terangan dengan tindakan wanita berkenaan dengan memuat naik satu status khas yang ditujukan kepada wanita tersebut.

“Saya tahu saya buruk, sebab itu saya kata I embrace my flaws. Kalau tak faham, buka kamus please. Fahami apa itu erti flaws. Okey?

“Saya pakai baju tu, ketika saya bertugas dan itu dosa saya dengan Tuhan. Kenapa awak yang panas sangat ni?

“Memalukan kaum orang berhijab, kata-kata tidak seperti penampilan. Apa pun, terima kasih ya kakak. All the best to you.

“Ini Instagram saya, suka hati saya nak off comment ke, nak buka komen ke, nak buat apa pun, you tak payah sibuk, tulis Fasha seperti sedang menahan kemarahan.

Walau bagaimanapun, beberapa netizen dilihat menyokong dengan kenyataan dan teguran yang dilontarkan artis dan pelakon cantik ini.

Written by Sazarimma

Seorang penjawat awam yang ada life insurance, suka travel dengan Air Asia, ada sikit simpanan dalam bank dan suka tengok wayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0