in ,

[FOTO] Nampak Macam Sama Tapi Bukan Dia- Kami Temui Lagi Seorang Kembar Neelofa

kembar neelofa

Fakta mengatakan bahawa dalam dunia ini ada 7 orang mempunyai muka serta paras muka yang sama dengan kita. Kita mungkin belum pernah jumpa lagi 6 orang tu sebab kita ni bukanlah artis, siapa lah yang nak buat research untuk kita kan? Hehe.

Hari tu, trending di sosial media bila pembaca berita mempunyai paras rupa muka yang sama dengan Dato’ Siti Nurhaliza. Baru-baru ni, kami jumpa pula muka sama dengan Neelofa. Kalau anda tengok dari bahagian tepi, memang serupa habis!

Haa.. Yang ni sebijik gila

kembar seiras neelofa

Gadis ni bernama Hawa Rizwana dan mempunyai sebanyak 7k followers di Instagram. Kalau anda lihat Hawa dari bahagian hadapan tak nampak sangat pun macam Neelofa. Tapi bila lihat dari side tepi memang tertipu kita dibuatnya. Anda lihat lah sendiri.

Yang ni pun.

serupa neelofa

macam sama dengan neelofa

sebijik neelofa

twin neelofa

Dari bahagian tepi memang nampak macam Neelofa

Sumber: OHBULAN

Written by Sazarimma

Seorang penjawat awam yang ada life insurance, suka travel dengan Air Asia, ada sikit simpanan dalam bank dan suka tengok wayang.

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0