in

Gadis Comel Kenyit Mata Dalam Berita TV3 Buat Netizen ‘Cair’

gadis comel dan awek lawa

Gara-gara kenyit mata dan melambaikan tangan dalam satu laporan berita sebuah stesen tv tempatan iaitu TV3, gadis comel ini mencuri perhatian netizen. Masing-masing nampak seperti ‘cair’ dengan kenyitan mata tersebut dan akhirnya kisah awek cantik ini viral jadi bualan ramai.

Gadis Comel Awek Lawa Jadi Viral

Siap cari lagi siapakah gerangan gadis comel dan awek lawa itu di media sosial!

Video tersebut mendapat lebih dari 6 ribu retweet oleh pengguna Twitter. Menurut sumber yang diperolehi gadis Melayu comel dan cantik tersebut bernama Suziyana Hasim, berumur 21 tahun dan berasal dari Felda Jengka 21, Bandar Jengka, Pahang.

Apa-apa pun memang comel dan cute senyuman tu,memang patutlah ramai netizen yang jatuh hati. Siap bye bye tu yang tak tahan! Sementara viral ini layan jela dik, kumpul followers ramai-ramai nanti boleh buat paid review. Motif viral mesti tengah bincang nak panggil adik masuk TV! Lol!

gadis comel

gadis comel Pahang

awek malaysia cun

gambar comel gadis

melayu bertudung

gadis melayu boleh

gambar perempuan cantik bertudung

gambar gadis comel facebook

gambar perempuan cun

Yang paling menarik di laman sosial Facebook heboh dan kecoh memperkatakan tentang awek Melayu yang cun melecun ni. Pasti ramai jejaka yang jatuh hati dan nak tackle atau nak couple. Rasanya awek lawa ni mesti dah ada boy friend kan? Melepaslah semua.

Siapa yang tak suka dengan gadis comel, ye tak? Lebih-lebih lagi awek Melayu yang macam ni sopan santun, manja dan hormat orang tua. Mesti ramai mak ayah yang teringin nak jadikan menantu.

Bermakna makin tinggilah saham awek cun melecun ni. Pasti Facebook awek ni akan dihujani dengan mesej dan request dari mereka-mereka yang minat dengan gadis cantik dari Pahang ni. Siapa sangka tiba-tiba dia jadi terkenal sekelip mata hanya dengan kenyit mata. Kan?

Sebab tu orang kata, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untunglah empunya badan awek lawa Melayu comel ni. Dah la cantik dan cute, ramai pulak yang suka. Satu Malaysia beb. Ko rasa? Mesti ada yang tak tidur malam ni, asyik teringat gadis comel ni.

Written by Sazarimma

Seorang penjawat awam yang ada life insurance, suka travel dengan Air Asia, ada sikit simpanan dalam bank dan suka tengok wayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0