in

Gara-Gara Teruja Bertemu Dengan Pemandu Uber Yang Kacak, Ovari Wanita Ini Dikatakan Hampir Meletup

Perkongsian seorang wanita yang menggunakan perkhidmatan Uber pada baru-baru ini telah jadi tular di media sosial selepas rakaman dan beberapa gambar yang dimuat naiknya menarik perhatian ramai netizen yang turut menyebarkan cerita wanita terbabit.

Perkongsian wanita yang dikenali sebagai Mary Ann Joy Dimanlig, menyatakan seperti biasa beliau membuat tempahan perkhidmatan Uber melalui aplikasi yang terdapat di telefon bimbitnya. Setelah selang beberapa selepas tempahan dibuat, kenderaan tersebut akhirnya tiba seperti yang dia inginkan.

Menurut Mary, sebaik sahaja dia memasuki ke dalam kenderaan tersebut, dikatakan ovarinya seperti hampir meletup selepas terlihat ketampanan lelaki yang memandu kenderaan berkenaan yang telah menarik perhatiannya.

Dek kerana kekacakan pemandu Uber itu telah membuatkan beliau terkesima sehingga tidak boleh duduk dengan selesa, kerana menurut beliau, ini adalah kali yang pertama dirinya melihat wajah tampan seorang pemandu Uber seperti lelaki tersebut.

Beliau yang mengambil kesempatan dan tidak mahu melepaskan peluang yang hanya jarang-jarang sekali berlaku, telah bertindak merakam gambar dan juga rakaman video lelaki pemandu Uber terbabit. Malah, Mary Ann turut sempat memuat naik dua keping gambar diikuti dengan satu rakaman video menerusi laman sosial Facebook miliknya.

Walau bagaimanapun, kejadian tersebut dilaporkan berlaku di Filipina bukannya Malaysia seperti yang didakwa sesetengah netizen yang belum menonton rakaman video Mary Ann yang membuktikan bahawa dialog mereka merupakan orang Filipina.

Written by Sazarimma

Seorang penjawat awam yang ada life insurance, suka travel dengan Air Asia, ada sikit simpanan dalam bank dan suka tengok wayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0