in ,

Masukkan Timun Dalam Alat Sulit, Akhirnya Terima Padah Terpaksa Rujuk Hospital Sebab Terlekat Tak Boleh Buang

Memang ramai yang tak sangka masih lagi ada kes sebegini dengan masukkan timun ke dalam kemaluan sendiri, kalau pun suka tak perlulah nak buat dashyat sangat sampai jadi macam ni. Memalukan sungguh sehingga terpaksa rujuk dengan hospital yang menyebabkan semuanya terbongkar akhirnya.

Memang tak dapat dinafikan sememangnya ada golongan-golongan tertentu yang sanggup melakukan perkara-perkara yang tidak masuk akal yang akhir menjatuhkan air muka sendiri. Termasuklah perkara yang dilakukan itu secara sengaja atau pun tidak seperti berlakunya sebagai kemalangan atau apa saja.

Namun, kemalangan yang satu ini bukan saja menimbulkan keraguan, malah ianya disifatkan sebagai perkara yang sangat tidak wajar dijadikan alasan untuk menutup malu.

Seorang wanita Thailand berusia 51 tahun dari Bangkok dibawa ke hospital selepas dia mengadu sakit faraj yang melampau. Doktor kemudian terkejut melihat timun yang terperangkap di dalam kemaluan beliau.

Kononnya Ini Cerita Di sebalik Masuk Timun

Kes Masukkan Timun Dalam Alat Sulit

Wanita itu kemudian mendakwa bahawa dia secara tidak sengaja ‘jatuh’ ke atas timun tersebut dan ia sekaligus tertusuk ke dalam kemaluannya.

Perkara berkenaan kemudiannya menjadi berita utama di media sosial dan juga viral di kalangan komuniti online.

Pembohongan wanita tersebut gagal meyakinkan doktor dan jururawat, namun beliau tetap dirawat dengan sempurna oleh pihak hospital.

Menurut doktor yang merawat pesakit tersebut, kejadian seumpama itu kian meningkat dikalangan masyarakat. Kebanyakan pesakit datang dengan kes benda asing terperangkap dalam diri mereka sendiri walaupun terpaksa berdepan rasa malu.

“Pelbagai objek yang terlibat dalam bahagian peribadi badan seperti botol, mainan seks, sayur-sayuran, dan sebagainya dikesan sejak kebelakangan ini.., jelas doktor terbabit.

“Pesakit cuba mengambil objek itu sendiri kerana rasa malu untuk mendapatkan rawatan perubatan, tetapi majoritinya gagal dalam percubaan ini dan akhirnya terpaksa dirujuk ke bilik kecemasan.’ tambah beliau.

Semoga semua wanita-wanita di luar sana jangan buat benda tak senonoh ini ya, tolong malu sikit dengan diri sendiri yang mana umur pun makin meningkat!

Written by Sazarimma

Seorang penjawat awam yang ada life insurance, suka travel dengan Air Asia, ada sikit simpanan dalam bank dan suka tengok wayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0