in

“Shakabom” – Next Level Punya TikTok! Tapi Ramai Minta Mamat Tegur Datuk Siti? Berani Ke?

“Shakabom” – Next Level Punya TikTok! Tapi Ramai Minta Mamat Tegur Datuk Siti? Berani Ke?

Penyanyi tersohor negara Datuk Seri Siti Nurhaliza membuatkan ramai ‘terkesima’ apabila melakukan tarian TikTok yang boleh dikatakan sebagai ‘next level’.

Menerusi posting terbaru di akaun rasminya itu, Siti dilihat melakukan tarian ‘Shakabom’ bersama peminat-peminatnya yang hadir pada majlis Portluck Sitizone 2022, semalam.

BACA : Amar Baharin bengang tak dibenarkan buat penggambaran di rumah sendiri, ramai cuba cari salah

Paling mengagumkan, tarian itu dilakukan dalam skala besar membabitkan jumlah individu yang lebih ramai.

Susulan itu, ramai yang menganggap video berkenaan sebagai next level!

Namun, di sebalik kekaguman itu, ada yang bergurau meminta TikTokers terkenal Mamat untuk menegur penyanyi kesayangan ramai itu apabila ada beberapa ‘step’ yang salah.

“Ha Mamat kalau berani tegur la”

“Mamat berani tak nak tegur, penyanyi nombor satu tu”.

“Okay aku tunggu video dari Mamat,” tulis beberapa netizen

Sekadar info, Mamat atau nama akaunnya @mamatgotnochill mula terkenal di platform Tiktok apabila dia sering menegur kesalahan pengguna lain.

Malah, kisah Mamat menegur Nadia Brian juga tular di platform berkenaan.

Sumber: Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

IKUTI KAMI : mediamaklumat

Written by angah k k

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0