in ,

(VIDEO) Pengkid Belasah Teman Wanita Kerana CEMBURU

kerana cemburu dan iri hati

Kerana cemburu dan iri hati yang berlebihan terkadang akan mendatangkan berbagai masalah sehingga memudaratkan diri sendiri atau orang lain sekiranya kita tidak mampu mengawal perasaan sakit hati dan seumpamanya yang akan berakhir dengan penyesalan.

Satu rakaman video jadi viral di laman sosial yang memaparkan sepasang kekasih ‘istimewa’ yang mulanya didapati bertengkar sebelum salah seorang daripada mereka bertindak di luar batasan serta membelasahnya wanita yang dipercayai buah hatinya itu.

Menurut laporan Bangkok Post, kejadian tersebut berlaku di daerah Chatuchak, Bangkok, Thailand dan pasangan kekasih terbabit dikatakan pasangan sejenis iaitu lesbian.

Teman wanitanya iaitu mangsa dikenali sebagai Fang berusia 22 tahun, manakala suspek yang kelihatan seperti lelaki bernama Kanchana Sinprasert berusia 27 tahun didapati melakukan kesalahan memukul Fang dan tindakan ganas.

akibat cemburu dan dengki

Ketika kejadian pada jam 1.45 petang, 19 Julai lalu telah mengejutkan ramai penduduk berhampiran selepas Kanchana bertindak ganas menampar, memukul dan menarik rambut teman wanitanya sehingga tersungkur ke lantai malah mukanya dihentak dengan helmet.

kekasih bergaduh

Fang bernasib baik kerana seorang lelaki dan perempuan datang bagi meleraikan pergaduhan itu yang menyebabkan Kanchana tidak terus memukulnya. Fang kemudiannya dikejarkan ke hospital selepas kecederaan yang dialaminya harus dirawat.

Selepas pemeriksaan dilakukan terhadap Fang, doktor memaklumkan bahawa Fang meengalami kecederaan yang serius serta tulang soket matanya didapati retak. Disebabkan itu Fang perlu segera menjalani pembedahan serta dikatakan mengambil masa selama dua bulan untuk pulih sepenuhnya.

wanita pukul wanita

Menurut laporan Timbalan Komisioner Biro Polis Metropolitan, Sompong Chingduang menyatakan, pihak polis telah pun menahan suspek di rumahnya di Sukhotai pada 24 Julai lalu dengan mendakwanya telah menyerang mangsa dengan ganas.

cemburu buta

Walau bagaimanapun, keterangan Kanchana menyatakan dia mempunyai alasannya yang tersendiri mengapa dia bertindak sedemikian dengan menyerang Fang. Menurutnya pada ketika itu dia dalam keadaan mabuk serta merasa cemburu yang amat sangat.

pergaduhan kekasih

Kanchana juga turut memberitahu kepada Fang bahawa dia akan menanggung semua kos perbelanjaan dan bayaran semua bil perubatan serta turut memberikan pampasan kepada Fang.

Pihak polis juga memaklumkan bahawa Kancahan perlu menjalani ujian air kencing untuk memeriksa sama ada Kanchana mengambil dadah atau sebaliknya. Jika beliau disabitkan atas kesalahan tersebut, Kanchana akan berdepan dengan hukuman dipenjarakan maksimum 10 tahun atau denda 200,000 Baht (RM24300) maksimum.

Written by Sazarimma

Seorang penjawat awam yang ada life insurance, suka travel dengan Air Asia, ada sikit simpanan dalam bank dan suka tengok wayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0