in

[VIDEO & GAMBAR] Alahai Comelnya Dia! – Kenyitan Mata Gadis Ini Di Berita TV3 Buat Netizen ‘Cair’

gadis cute

Gara-gara kenyit mata dan melambaikan tangan dalam satu laporan berita sebuah stesen tv tempatan, gadis comel ini mencuri perhatian netizen. Masing-masing nampak seperti ‘cair’ dengan kenyitan mata tersebut dan akhirnya kisahnya viral jadi bualan ramai.

Siap cari lagi siapakah gerangan gadis comel dan awek lawa itu di media sosial!

Video tersebut mendapat lebih dari 6 ribu retweet oleh pengguna Twitter. Menurut sumber yang diperolehi gadis Melayu comel dan cantik tersebut bernama Suziyana Hasim, berumur 21 tahun dan berasal dari Felda Jengka 21, Bandar Jengka, Pahang.

Apa-apa pun memang comel dan cute senyuman tu,memang patutlah ramai netizen yang jatuh hati. Siap bye bye tu yang tak tahan! Sementara viral ini layan jela dik, kumpul followers ramai-ramai nanti boleh buat paid review. Motif viral mesti tengah bincang nak panggil adik masuk TV! Lol!

awek comel

awek Melayu Pahang

awek malaysia cun

awek melayu baik

awek melayu bertudung

awek melayu boleh

gambar awek bertudung

awek melayu nakal

gambar awek cun

Yang paling menarik di laman sosial Facebook heboh dan kecoh memperkatakan tentang awek Melayu yang cun melecun ni. Pasti ramai jejaka yang jatuh hati dan nak tackle atau nak couple. Rasanya awek lawa ni mesti dah ada boy friend kan? Melepaslah semua.

Sumber: OHBULAN

Written by Sazarimma

Seorang yang suka mempelajari sesuatu yang baru dan gemar melakukan aktiviti lasak. Seorang penjawat awam yang amat optimis, kemahiran berkomunikasi dengan sesiapa sahaja dan suka membaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments