in ,

Wak Doyok Berang Gambar Beli Banglo Untuk Orang Tua Dikutuk

wak doyok

Baru-baru ini Wak Doyok ada memuat naik gambar sebuah rumah banglo yang dihadiahkan khas untuk orang tuanya sebagai tanda penghargaan. Disebalik perasaan bangga peminat, ramai juga yang mengkritik tindakan Wak itu kerana dilihat seperti menunjuk. Berang dengan kritikan itu, Wak tampil membidas sikap negatif peminatnya.

“Instagram dicipta untuk post gambar-gambar yang kita suka dan kongsi sama-sama untuk kita nikmati kebahagian, keseronokan tetapi ada pula yang benci dengan apa yang kita muat naik”

kekayaan wak doyok
Posting Wak Doyok di Instagram.

“Kalau begitulah caranya takkanlah kita nak post gambar perkuburan? #Haters Batu Nisan dah tertulis nama kau. Salam hujung minggu,” tulisnya di akaun Instagram sebagai membalas kritikan negatif peminat.

Wak Doyok baju melayu
Wak Doyok Hairstyle dan jambang serta misai menjadi ikutan ramai lelaki. – Instagram

Posting itu sekaligus mendapat pujian ramai kerana merasakan tindakan Wak menghargai orang tuanya patut dijadikan inspirasi buat anak muda di luar sana dan bukan dikutuk. Malah kongsi Wak lagi, beliau berhasrat untuk membawa ibu bapanya ke Mekah dan menyambut Aidilfitri di sana.

Tidak faham juga dengan segelintir peminat yang suka berfikiran negatif, sedangkan apa yang dipamerkan Wak terang-terangan suatu sikap yang patut dicontohi. Buat Wak, bersabarlah melayan karenah peminat.

Apa yang nak diherankan Wak dengan mereka-mereka yang negatif ini? Wak Doyok popular dan banyak bisnes seperti Pomade, Baju Melayu, Krim Jambang, Kopi dan banyak lagi. Jadi Wak pasti mampu menghadiahkan rumah banglo pada orang tuanya. Mengapa perkara begini menjadi satu kecaman?

misai wak doyok
Wak Doyok Ikon Fesyen dan Trend Setter paling popular di Malaysia. – Instagram

Sesungguhnya manusia di bumi ini tidak sama akal fikiran dan cara berfikir juga masing-masing berbeza, begitu juga citarasa yang tidak sama. Malahan, ada juga yang jenis tidak senang melihat kebahagiaan orang lain.

Jadi, Wak Doyok tak perlu panas dan lebih baik abaikan saja orang-orang yang negatif itu, sila teruskan kehidupan. Syabas Wak di atas kejayaan Wak dan menghadiahkan sesuatu yang amat berharga kepada mereka yang menjaga dan membesarkan Wak.

Sumber: Rotikaya

Written by Sazarimma

Seorang penjawat awam yang ada life insurance, suka travel dengan Air Asia, ada sikit simpanan dalam bank dan suka tengok wayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0